Moderne apparatuur

Al onze behandelkamers zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Zo kunt u bijvoorbeeld bij controles meekijken op een beeldscherm, doordat we gebruik maken van een intra-orale camera. Dit wordt door patiënten als erg prettig ervaren. Tevens is het voor kinderen een uitstekende manier om op een spelende wijze kennis te maken met het bezoek aan de tandarts.

Kinderen

Wij streven ernaar om een bezoek aan de tandarts zo leuk mogelijk te maken. Dit doen we niet alleen door de kinderen extra veel aandacht te geven, maar ze ook te betrekken bij de behandeling.

Angst

Bang zijn bij de tandarts is niet ongewoon. Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts niet prettig omdat zij bang zijn voor de tandarts. Heeft u dit ook? Dan is het goed om te weten dat u niet de enige bent. Er zijn vele redenen waarom mensen angst voor de tandarts ontwikkelen. Laat dit u er niet van weerhouden om toch te komen. Stel een tandartsbezoek niet uit.

Onze praktijk heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als het om behandelen van angstige patiënten gaat. De angst verdwijnt vaak niet zomaar, kan ook beheersbaar worden, maar uiteindelijk is het doel toch de patiënt met een voorzichtige glimlach de praktijk binnen te zien komen.

Angst voorkomen is belangrijk. Wij adviseren om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk, zelfs al voordat ze behandeling nodig hebben. Zo kunnen ze wennen aan de tandartsomgeving en maken ze op een spelende wijze kennis met de beweegbare stoel, de instrumenten en de medewerkers.